Leeftuin met zwembad.

Over dit project

Een typische jaren 80 woning met bijpassende tuin aanpassen aan de tijd van nu.

In samen werking met De Agave natuurlijk wonen zijn we de uitdaging graag aangegaan. De wensen van de nieuwe bewoners zijn vertaald naar een tuinontwerp en naar volle tevredenheid als tuinaannemer uitgevoerd met ons team. Een prettige samenwerking met een prachtig eindresultaat!

De tuin biedt veel privacy door de bestaande bomen, de grote heesters en de afscheiding van de houten poort vanuit de voortuin. Hoewel de voortuin rust uitstraalt is de achtertuin levendig met zijn kleurrijke beplanting en het heldere zwembad. Een heerlijke leeftuin om te ontspannen, buiten te dineren met familie en vrienden of te relaxen aan het zwembad.

Alles is in de juiste verhouding ontworpen waardoor deze grote tuin toch veel geborgenheid biedt. De grote tegels van Smooth beton geven een moderne uitstraling. Door ook de zitelementen en zwembadranden uit te voeren in Smooth beton krijgt de tuin een rustige uitstraling. De grote beplantingsvakken aangeplant met seizoensbeplanting geeft een kleurrijke diepte in de tuin. Onderhoudsvriendelijk door de aanplant in Lava volgens het Lageschaar concept. Een mooi gezicht vanuit de woning en de naastgelegen veranda.

Rondom het hybride zwembad is het goed vertoeven in de luwte van de geplaatste houten wand. De wand gemaakt van Thermo-wood Ayous herbergt ook de buitendouche van Jee-O. Het zwembad is aangelegd en wordt onderhouden door Helder zwembaden. De styling in de veranda en de buitenmeubels zijn geleverd door De Agave.

De Agave natuurlijk wonen vindt u in beneden-Leeuwen en biedt totaalconcepten voor het interieur. Bij ‘De Agave’ laten ze de nieuwste interieur- en lifestyletrends zien en kan je terecht voor persoonlijk interieur- en productadvies.