Tuinaannemer

Tuinontwerp 

Kennis van beplanting, gevoel voor sfeer, kleur en lijnen omzetten in een tuinplan op maat. Dat is wat wij voor u doen bij Heijderhoff hovenier.

Voorafgaand aan een ontwerp of een aanpassing komen wij naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. In dit eerste gesprek worden u voorkeuren voor materiaal, beplanting, gebruik, onderhoud en budget uitvoerig doorgenomen. Natuurlijk ook u verwachtingen tot de sfeer die de tuin mag krijgen.

Tuinaanleg

De tuin geheel volgens wens en tekening door Heijderhoff hovenier aan laten leggen? Dat kan! Als Tuinaannemer ontzorgen wij de klant en nemen de gehele regie in handen bij de aanleg. Wij werken al jaren met een vast team van vakmensen en hebben hiermee een goed contact én een mooie portfolio opgebouwd.

In de 15 jaar dat Heijderhoff hovenier inmiddels bestaat zijn veel tuinen naar volle tevredenheid opgeleverd.  Klaar om te genieten van het buitenleven!

Kwekerij

Op ons hoveniersbedrijf is een gedeelte van de grond in gebruik als kwekerij. Hierop worden diverse haagsoorten opgekweekt die perfect zijn voor erfafscheiding of voor vormgeving in de tuin.  Bijvoorbeeld de door ons opgekweekte meidoorn geeft na plaatsing een dichte ondoordringbare haag welke ook veel wordt gebruikt als natuurlijk prikkeldraad.