Tuinaannemer

Tuinontwerp 

Een mooie buitenruimte die bij u past! Heijderhoff kan dit realiseren van ontwerp tot aanleg. Door mee te denken en te ontwerpen maakt Heijderhoff een tuin of een compleet terrein dat invulling geeft aan uw wensen. Het kan daarbij ook gaan om een aantal aanpassingen of het renoveren van de bestaande situatie.

Voorafgaand aan een ontwerp of een aanpassing komen wij naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. In dit eerste gesprek worden u voorkeuren voor materiaal, beplanting, gebruik, onderhoud en budget uitvoerig doorgenomen. Natuurlijk ook u verwachtingen tot de sfeer die de tuin mag krijgen.

Tuinaanleg

De tuin geheel volgens wens en tekening door Heijderhoff hovenier aan laten leggen? Dat kan! Als Tuinaannemer ontzorgen wij de klant en nemen de gehele regie in handen bij de aanleg. Wij werken al jaren met een vast team van vakmensen en hebben hiermee een goed contact én een mooie portfolio opgebouwd.

In de 16 jaar dat Heijderhoff hovenier inmiddels bestaat zijn veel tuinen naar volle tevredenheid opgeleverd.  Klaar om te genieten van het buitenleven!

Kwekerij

Op ons hoveniersbedrijf is een gedeelte van de grond in gebruik als kwekerij. Hierop worden diverse haagsoorten opgekweekt die perfect zijn voor erfafscheiding of voor vormgeving in de tuin.  Bijvoorbeeld de door ons opgekweekte meidoorn geeft na plaatsing een dichte ondoordringbare haag welke ook veel wordt gebruikt als natuurlijk prikkeldraad.