Over ons

Diederik Hol

Diederik ontwerpt volgens wens, passend bij de opdrachtgever én de groene buitenbeleving van deze tijd. Een gedetailleerde tekening en aanvullende 3D-voorstelling van het ontwerp geeft meteen een goed beeld van de op maat ontworpen tuin.

In de functie van TUINAANNEMER ontzorgt Heijderhoff hovenier de klant in de volgende stap, de complete regie bij de tuinaanleg. Diederik werkt al jaren met een vast team van vakmensen. In de 16 jaar dat Heijderhoff hovenier nu bestaat zijn veel tuinen van zijn hand naar volle tevredenheid opgeleverd. In de portfolio vindt u een overzicht van de ontworpen en aangelegde tuinen.

Ook ontwerpt en ontwikkelt Diederik functionele elementen die passen in de groene buitenbeleving van deze tijd. De buitenlamp Salute® en insectenhotel BeeLoft zijn daar een  voorbeelden van.

Mascha Hol – de Vries

Mascha werkt mee aan het ontwerpplan en het vertalen van de tuinwens voor de klant. Geschoold aan de vakopleiding Tuinontwerp en opgeleid als binnenhuisadviseur geeft dat een goede basis voor het maken van een tuinontwerp samen met echtgenoot Diederik. Verder regelt zij de administratie, planning, reclame en fotografie van Heijderhoff hovenier.

Buitenlamp SALUTE®

Voor het eigen ontwerp, de buitenlamp SALUTE® kregen we de derde prijs bij de uitreiking van de INNOVATIE AWARD  tijdens TUINIDEE Den Bosch 2015. Dat is natuurlijk iets om trots op te blijven!! 

Heijderhoff & partners

In de 18 jaar dat Heijderhoff hovenier nu bestaat zijn veel tuinen naar volle tevredenheid opgeleverd. Door te werken met een team van vakmensen, de juiste machines, goede beplanting en producten.                       

Een partnerschap is getekend met de firma Lageschaar. We zijn al jaren tevreden over de samenwerking met én het beplantingsconcept van Lageschaar van het prairiegardenconcept® . Keuze uit diverse samengestelde soorten en hoogtes in de seizoensbeplanting. Onderhoudsviendelijk en daardoor past dit beplantingsconcept in iedere tuin en gaan we voor nog meer vergroening in de omgeving!

Daarnaast zijn we partner bij De Tuinen van Appeltern  met ons product de buitenlamp SALUTE® en hebben we veel sympathie voor de werkwijze van NL Greenlabel en zijn daarom graag business partner. Onze producten SALUTE® en insectenhotel de BeeLoft zijn in 2015 al eens voorzien door een duurzaamheids label-A.  

 

Heijderhoff hovenier is aangesloten bij de VHG. De brancheorganisatie van Hoveniers en Groenvoorzieners. Er wordt in aanleg gewerkt met de algemene consumentenvoorwaarden van de VHG.