Tuinaanleg

Tuinaanleg 

De tuin geheel volgens wens en tekening door Heijderhoff aan laten leggen? Dat kan! Als Tuinaannemer ontzorgen wij de klant en nemen de gehele regie in handen bij de aanleg. Wij werken al jaren met een vast team van vakmensen en hebben hiermee een goed contact én een mooie portfolio opgebouwd.

Bij de aanleg van de tuin beginnen wij graag met een schone lei, wat betekent; de grond opschonen, weghalen van oude bestrating en afvoeren van oude planten, wortelresten en overig tuinafval. Na de schoonmaak begint de opbouw van uw tuin. Ook wij beginnen bij de bodem. Een goede structuur, voldoende voedingsstoffen en afwatering zijn essentieel voor een gezonde groei van planten en bomen. Daarna begint, voor uw ogen, de tuin te ontstaan zoals deze is getekend en komen we iedere dag dichter bij een mooi eind resultaat. Het maken van een goed cunet geeft al de lijnen aan voor de bestrating. Een team van stratenmakers zorgt voor de juiste aanleg waarna het looppad, de oprit of het terras meteen kan worden gebruikt. De aanplant van beplanting zorgt voor de juiste tuinsfeer.
Wij leveren een tuin ook op, zoals dat heet. We ruimen de rommel op, zetten bijvoorbeeld het tuinset nog op het terras en lopen met u door de tuin om alles nog eens door te nemen. Neem gerust eens contact met ons op als u op zoek bent naar een tuinaannemer. Telefonisch of via het contactformulier op onze site.