Tuinontwerp

Heijderhoff tuinontwerp verbeelding in 3D.
Heijderhoff tuinontwerp
Ontwerp binnentuin Heijderhoff.

Tuinontwerp 

Voor een passend tuinontwerp komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. In dit eerste gesprek worden u voorkeuren voor materiaal, beplanting, gebruik, onderhoud en budget uitvoerig doorgenomen. Natuurlijk ook u verwachtingen tot de sfeer die de tuin mag krijgen. Dit kan worden besproken aan de hand van voorbeelden uit de diverse door Heijderhoff gerealiseerde tuinen.  Hierbij krijgt u een goed beeld van de diversiteit en het vakmanschap van ons bedrijf.

Komen we na dit gesprek overeen dan maken wij voor u een passend tuinontwerp waarbij u rekening kunt houden met een starttarief van €600,- incl btw.   Kosten van het tuinontwerp zijn afhankelijk van de grote van de tuin, wij informeren u graag naar de tarieven voor een tuinontwerp.

Een duidelijke offerte bij het tuinontwerp geeft de basis voor de aanleg van de tuin. De aanleg kunnen wij natuurlijk ook geheel verzorgen. In onze portfolio krijgt u een indruk van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen. Klikt u HIER om direct naar de Portfolio te gaan. .

 

Natuurlijk gaan wij pas in uw tuin aan het werk nadat er een opdrachtbevestiging van het totaalplan is ondertekend, waarna wij graag zorg zullen dragen voor de besproken wensen. Een tuinontwerp laten maken en dan zelf met de uitvoering aan de slag gaan? Dat kan natuurlijk ook. Informeer gerust naar de mogelijkheden.