Kwekerij

Kwekerij haagbeplanting.

Op ons hoveniersbedrijf is een gedeelte van de grond in gebruik als kwekerij. Hierop worden diverse haagsoorten opgekweekt die perfect zijn voor erfafscheiding of voor vormgeving in de tuin. Op afspraak helpen wij u graag bij de aankoop van onze diverse bomen en haagbeplanting.  Levering van uw bestelling kan tegen vergoeding worden bezorgd.  Om voor u de keuze makkelijker te maken uit de diverse soorten hebben wij bij de kwekerij voorbeeld hagen gezet.

Doordat wij de hagen tijdens de groei jaarlijks in haagvorm hebben gesnoeid heeft u thuis na het zetten van de planten meteen het resultaat van een mooie volle haag met een dikte van ca. 40 cm. Bijvoorbeeld de door ons opgekweekte meidoorn geeft na plaatsing een dichte ondoordringbare haag welke ook veel wordt gebruikt als natuurlijk prikkeldraad.

Wij hebben een aanbod in de onderstaande volgroeide haagbeplanting met diverse hoogte;

Meidoorn (Crataegus monogyna) Taxus baccata haagelement, Hulst (ilex aquifolium) Notofagus antartica (schijnbeuk), Larix Kaempferi haagelement

VOOR KWEKERS EN HOVENIERS HANTEREN WIJ HANDELSPRIJZEN.  AFNAME PER STUK OF PARTIJ.

In onze tunnelkas worden diverse borderplanten onderhouden. Omdat wij per tuinontwerp de gewenste beplanting bij diverse goede kwekers afnemen, gebruiken wij de kas ook om de bestelling goed te kunnen verzorgen. Zo kunnen wij zorg dragen voor een goede basis bij de aanleg van de tuin.

haagbeplanting kwekerij