Amerikaanse sferen.

Over dit project

De riante vrijstaande woning heeft een oprit met ruime rondgang. Midden in deze ronding is een grote sierpeer geplant, deze kleurt in het voorjaar prachtig met zijn witte bloesem. Langs de rondgang zijn extra parkeervakken gemaakt. Net als de toenadering naar de voordeur omzoomd met taxuswolken. De hoge haag en dichte poort beperken het zicht aan de straat.

Het gazon loopt vanuit de voortuin langs de woning in lange lijn door naar de achterkant van het perceel. Omsloten door een hoge haag van Larix met kleurrijke beplanting in de vakken rondom de terrassen bij de woning. Het terras is gelegd met grote grijze tegels in de bestrating welke in lange lijn doorloopt verder in de tuin tot aan de open veranda. Daarnaast dezelfde grote grijze tegels welke nu een ruime border vormen rondom ‘ a real American Swimming Pool’. Door de eigenaren zelf ge├»mporteerd en aangelegd.

De kleurrijke plantvakken bij de woning en de hoge grassen met meerstammige fluweelbomen schermen het zicht vanuit de woning enigszins af. Privacy geeft ook de tuinwand met geïntegreerde opberging voor de technische ruimte van het zwembad. Samen met de veranda een goede afscherming rondom het zwembad om uit de wind volop te kunnen genieten van de mooie Hollandse zomers in deze ruime tuin!