Buitenlamp SALUTE


Wij zijn met dit product business partner van            NL Greenlabel en de Tuinen van Appeltern. 

 

Buitenlamp SALUTE® begroet u elke keer als u er naar kijkt. Als buitenlamp bij het terras, bij thuiskomst langs het pad of tijdens een wandeling in een park.

De buitenlamp SALUTE®is een uniek ontwerp en kent vele toepassingsmogelijkheden. De lamp vormt met de plant één geheel en is door de gebogen conische vorm zeer herkenbaar.

Het basismodel bestaat uit een robuuste en duurzame constructie van 5 mm. dik Cor-Tenstaal met een doorloophoogte van 210 cm. In de grond zorgt een speciaal ontwikkelde betonvoet voor een stevige verankering. Door deze bijgeleverde betonvoet is de lamp samen met de plant in één werkgang te plaatsen.

Achter op de lamp zitten bindogen om de plant langs de lamp te leiden. Planten die geschikt zijn om een haag te vormen zijn ook bij de lamp te gebruiken. Door deze planten jaarlijks met een heggenschaar te knippen  blijft de vorm behouden en maakt de lamp op een bescheiden manier deel uit van de groene omgeving.

Als lichtbron is gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige 20Watt gasontladingslamp. Deze is relatief energiezuinig en geeft een mooi warm licht. 

De basis lamp zoals hierboven is beschreven heeft een consumenten verkoopprijs van € 2.275,00. Dit is inclusief BTW,de lichtbron, betonvoet  en voorgemonteerd met bevestigingsmateriaal. Exclusief plant, plaatsing- en leveringskosten.  

DE LAMP WORDT IN NEDERLAND VERVAARDIGD, WAARDOOR EXTRA WENSEN TE VERWEZENLIJKEN ZIJN: 

- XL-uitvoering met meer vrije doorloophoogte.          - LED-verlichting, eventueel aangepast aan de lichteisen en veiligheidsvoorschriften van het project.                         -Geïntegreerd stopcontact en/of een waterkraan aan de voorzijde van de lamp met afsluitbaar deurtje.                   -pop-up regensproeier bovenop de lamp.                            - Andere uitvoering in RVS, gegalvaniseerd staal of gepoedercoat in elke RAL-kleur.                              -Geïntegreerd oplaadpunt voor voertuigen.            


Voor documentatie of een passende offerte kunt u ons mailen via de link onderaan de pagina. U kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.  

0485-517130 / 06-20402613

 

Voor de buitenlamp SALUTE® kregen wij de derde prijs voor de INNOVATIE AWARD 2015 uitgereikt op hét tuinevent Tuinidee2015 in Den Bosch.

De buitenlamp Salute is beoordeeld met een A-label voor het duurzaamheidspaspoort van NL Greenlabel.

  

De buitenlamp SALUTE® is opgenomen in de collectie van de tuinwinkel bij de Tuinen van Appeltern.  Klikt HIER of op het logo voor verder informatie en bestelwijze van de SALUTE®